A FESZTIVÁLERDŐ
#OHMYDEERFESTIVAL

Házirend – Oh My Deer Fesztivál 2018

Kedves Fesztivállátogató!

A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

Belépés:

A fesztiválra belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned.
Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.

A jegyirodáktól és egyéb jegyterjesztőktől elektronikusan kapott vouchert a helyszínen tudod karszalagra váltani, viszont ebből a voucherből (amely egyedi azonosítóval rendelkezik) az első kinyomtatott és bemutatott példányt fogadjuk el. Kérünk, ezt a vouchert gondosan őrizd meg ne tedd elérhetővé senki más számára.

Jegyekkel kapcsolatos információk:

Napijeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 12:00 órától másnap 05:00 óráig lehet. A napijegy az érvényességi ideje alatt a bérlet jogosultságait nyújtja.

Bérlettel a látogató a rendezvény kezdetétől 2018. augusztus 31. 12:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2018. szeptember 2 05:00 óráig tartózkodhat a fesztivál helyszínén.

Sátorjeggyel a fesztivál kemping területére belépni a rendezvény kezdetétől 2018. augusztus 31. 10:00 órától a rendezvény végéig, azaz 2018. szeptember 2 10:00 óráig lehet. A kempingjegy önmagában nem jogosít fel a fesztivál területén való tartózkodásra.
Sátorozási és tusolási lehetőséget is biztosítunk a látogató részére a rendezvény ideje alatt.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a rendezvény területét! A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült - átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – karszalag érvénytelen! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük.

A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják, de gyermekkarszalag viselése számukra is kötelező. A gyermekkarszalagra a kísérőnek kötelessége ráírni a gyermek nevét és a kísérő telefonos elérhetőségét. A gyermekkarszalagokat belépés során lehet igényelni. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott. Valamennyi 18-ik életévét be nem töltött személy köteles viselni a kiegészítő gyerekszalagot.

Az alábbi szervezetek érvényes, arcképes igazolványával rendelkező fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. Akísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

Közlekedés

A rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket vagy taxi szolgáltatást használj! A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!

A rendezvény területén jogosulatlanul parkolni tilos!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos!
A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. Külön felhívjuk figyelmedet, hogy hegyes, fém végű esernyőt, kalapácsot, gumikalapácsot és gázpalackos melegítőt sem hozhatsz be magaddal! A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben!

Alkoholos italt és üdítő italt semmilyen mennyiségben, bontatlan ásványvizet legfeljebb két literes műanyagpalackokban, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Talált tárgyak

Kérjük, a talált tárgyakat a biztonsági szolgálatnak add át, köszönjük!  Amennyiben valamit elvesztettél, keresd a biztonsági szolgálat tagját, aki értesíti a központot.

Házi kedvencek

Házikedvenceidet saját biztonságuk érdekében kérjük, hagyd otthon, köszönjük!

Egyéb

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A program változása miatt a belépő ára - pénztártól való távozás után – nem igényelhető vissza.

A rendezvényt kedvezőtlen időjárás esetén is megtartjuk, esőnap nincs!

A Csónakázótóban fürdeni TILOS és életveszélyes! Ezt több helyen is feltüntetjük. Aki ezt megszegi, azt a biztonság szolgálat kivezeti a rendezvényről és megvonja a belépési jogosultságát!

Panaszkezelés

Kérünk, ha panaszra van okod, akkor írj egy e-mailt az info@ohmydeer.hu e-mail címre, Kérünk írd bele röviden panaszod és azt a telefonszámot amin elérünk. Amennyiben nem tudsz e-mail írni, akkor kérünk, hogy a helyszínen jelezd és a biztonsági szolgálat értesíti a panaszokkal foglalkozó munkatársunkat!

Kérünk, hogy készülj kullancs és egyéb vérszívórovarok elleni védekezésre készülj fel. Továbbá az éjszaka várható hüvősebb időre való tekintettel réteges öltözködj. Rendkivüli időjárás esetén kérünk, hogy kövesd a biztonsági személyzet utasításait.

A rendezvény helyszínén szakképzet egészségügyi személyzet áll rendelkezésre, sérülés vagy egyéb egészségügyi panasz esetén fordulhatsz hozzájuk vagy keresd a biztonsági személyzetet.

A rendezvény területén látsz olyan személyt aki egészségügyi ellátásra szorul, akkor haladéktalanul értesítsd a biztonsági szolgálatot.

A szervezők nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért!

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető,viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de
a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.

A Oh My Deer Fesztivál területén, illetve afelett drón használatával videó- vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a Deer fesztivál kft. előzetes engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet. A felvétel készítője köteles az egyes felvételek készítésének módját és időpontját a Szervezőkkel előzetesen egyeztetni és
jóváhagyatni.

A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

A rendezvényen extrém hang -és fényhatás érheti a közönséget, így az ezekre érzékeny látogatóinkat kérjük, hogy különös figyelemmel viseltessenek a színpadok közelében!

A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása - a hatályos törvények szerint - a rendezvény területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért, kérünk értékeidet inkább hagyd otthon, köszönjük!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

Oh My Deer Fesztivál csapata